Dostigli smo 3.000 naslova!

Kada je Netflix postao dostupan u Hrvatskoj u siječnju 2016. godine, imali smo dostupno nešto više od 1.300 naslova – većinom filmova, i nekih tristotinjak serija. Nakon godinu i pol, broj naslova se udvostručio i 16. kolovoza dostigao je broj od 3.000 naslova, od toga 918 serija (koje brojimo kao naslove, ne svaku pojedinačnu epizodu), te 2.084 naslova koji se broje kao filmovi, što uključuje dokumentarne, igrane i druge sadržaje.

U tom broju se nalazi i nekoliko “duplića”, kao što možete vidjeti u bazi, a neke dokumentarne serije su podijeljene na pojedinačne filmove, no neosporno je da se količina sadržaja udvostručila u 18 mjeseci i da će nedvojbeno ići na gore.

Moguće je da ćemo krajem kolovoza ponovno pasti na broju ispod tri tisuće naslova jer je najavljen izlazak ukupno 76 naslova (pretežno filmovi), ali događalo se da vrlo brzo obnove licence za filmove i možda nam se nešto od toga vrati.

Zanimljivo je spomenuti da smo od početka ove godine dobili i 21 lokalizirani naslov, što su većinom Netflixovi originali koji su djelomično ili u potpunosti prevedeni na hrvatski jezik

hrflix.eu će i dalje pratiti novitete i biti najažurniji izvor podataka o tome što je dostupno na Netflixu u Hrvatskoj. Stay tuned!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.