Netflix na hrvatskom ide dalje!

Iako su prvi sadržaji s hrvatskim titlovima na Netflix u Hrvatskoj došli nakon prvih godinu dana na tržištu, u veljači 2017., nakon 10 mjeseci povećanja ponude lokaliziranih sadržaja, novi prijevodi su prestali stizati i zadnji sadržaj s hrvatskim titlovima bila je serija Gotham, dodana u veljači 2018.

Dobra je vijest da se lokalizacija ipak nastavlja – serija History 101 stigla nam je krajem svibnja s prijevodom na hrvatski jezik, a nekoliko dana kasnije prevedene smo dobili i sve nastavke serijala o Harryju Potteru.

Kako biste mogli jednostavnije pratiti lokalizirane sadržaje, hrflix.eu sada ima i novu kategoriju, Novi naslovi na hrvatskom, gdje kronološkim redom možete vidjeti sve novitete s prijevodom.

Također smo nadopunili i stranicu s najavama, na kojoj možete vidjeti što sve stiže na hrvatski Netflix u sljedećih mjesec dana.

Što se tiče cjelokupne ponude Netflixa u Hrvatskoj, u lipnju 2020. dosegnuli smo brojku od 5608 dostupnih naslova, preko 3700 filmova i 1900 serija, što je tek dvjesto naslova manje nego u SAD-u. Ovo također znači da bi vam za gledanje svega što je trenutno dostupno na Netflixu trebalo više od četiri godine i tri mjeseca! Za gledanje svih titlovanih sadržaja, nažalost, dovoljno bi vam bilo samo 15 dana neprekidnog gledanja. Nadamo se da će se ovo vrlo brzo promijeniti.

Iskoristit ćemo ovu priliku i podsjetiti vas da nudimo i katalog usluge HBO GO za Hrvatsku, koji je dostupan na adresi https://go.com.hr.