Adventure Time

thumbnail Izvorni naslov: Adventure Time: Islands
serija, 2017.

Broj dostupnih sezona: 4
Broj dostupnih nastavaka: 52

Hrvatska sinkronizacija
Jezici zvuka: engleski (izvorni)

Hrvatski titlovi
Ostali titlovi: engleski

Slika: HD (1080p)
Zvuk: Stereo

Dodano: 24. listopada 2023.

Dostupno još preko godinu dana.


Young Finn and his shape-shifting dog buddy, Jake, have a series of surreal adventures as they journey through the postapocalyptic Land of Ooo.

Žanrovi: humoristične serije, crtići, dječji program

Vanjske poveznice:
IMDb TMDb Netflix

1. sezona

1Slumber Party Panic / Trouble in Lumpy SpaceEN
2The Enchiridion / The JigglerEN
3Prisoners of Love / Tree TrunksEN
4Ricardio, the Heart Guy / Business TimeEN
5My Two Favorite People / Memories of Boom Boom MountainEN
6Finn the Wizard / Evicted!EN
7City of Thieves / The Witch's GardenEN
8What is Life? / Ocean of FearEN
9Wedding Bells Thaw / Freak CityEN
10The Duke / DonnyEN
11Henchman / DungeonEN
12What Have You Done? / Rainy Day DaydreamEN
13The Gut Grinder / Finn Meets His HeroEN

2. sezona

1Loyalty to the King / Blood Under the SkinEN
2It Came from the Nightosphere / The EyesEN
3Storytelling / Slow LoveEN
4Power Animal / Crystals Have PowerEN
5Her Parents / To Cut A Woman's HairEN
6The Chamber of Frozen Blades / The Other TartsEN
7The Pods / The Silent KingEN
8The Real You / Guardians of SunshineEN
9Death in Bloom / Susan StrongEN
10Mystery Train / Go With MeEN
11Belly of the Beast / The LimitEN
12Video Makers / Heat SignatureEN
13This Mortal Folly / Mortal RecoilEN

3. sezona

1Conquest of Cuteness / Morituri Te SalutamusEN
2Memory of a Memory / HitmanEN
3Too Young / Thank YouEN
4Adventure Time With Fionna and Cake / The MonsterEN
5Still / Wizard BattleEN
6What Was Missing? / Apple ThiefEN
7Beautopia / From Bad to WorseEN
8No One Can Hear You / The CreepsEN
9Jake vs. Me-Mow / The New FrontierEN
10Holly Jolly Secrets Part 1 / Holly Jolly Secrets Part 2EN
11Marceline's Closet / IncendiumEN
12Another Way / Paper PeteEN
13Ghost Princess / Dad's DungeonEN

4. sezona

1Five Short Graybles / Dream of LoveEN
2Web Weirdos / Hot to the TouchEN
3In Your Footsteps / Hug WolfEN
4Return to the Nightosphere / Daddy's Little MonsterEN
5Princess Monster Wife / GoliadEN
6Beyond This Earthly Realm / GotchaEN
7Princess Cookie / Card WarsEN
8Sons of Mars / Burning LowEN
9BMO Noire / King WormEN
10Who Would Win / Lady & PeeblesEN
11You Made Me / The Hard EasyEN
12Ignition Point / Reign of GuntersEN
13I Remember You / The LichEN