Gravity Falls

thumbnail Izvorni naslov: Gravity Falls
serija, 2012.–2016.

Broj dostupnih sezona: 0
Broj dostupnih nastavaka: 0
Hrvatski podslovi
Hrvatski audio
Dodano 13. travnja 2018.
Uklonjeno 13. prosinca 2019.


Two kids are disappointed to spend the summer with their crusty old great uncle, but his town in Oregon turns out to be a strange and wondrous place.

Vanjske poveznice:
IMDb TMDb Netflix

1. sezona

1Tourist TrappedGB
2The Legend of the GobblewonkerGB
4The Hand That Rocks the MabelGB
5The InconveniencingGB
6Dipper vs. ManlinessGB
7Double DipperGB
8Irrational TreasureGB
9The Time Traveler's PigGB
10Fight FightersGB
11Little DipperGB
13Boss MabelGB
14Bottomless Pit!GB
15The Deep EndGB
16Carpet DiemGB
17Boyz CrazyGB
18Land Before SwineGB
20Gideon RisesGB

2. sezona

2Into the BunkerGB
3The Golf WarGB
4Sock OperaGB
5Soos and the Real GirlGB
6Little Gift Shop of HorrorsGB
7Society of the Blind EyeGB
8Blendin's GameGB
9The Love GodGB
10Northwest Mansion NoirGB
11Not What He SeemsGB
12A Tale of Two StansGB
13Dungeons, Dungeons and More DungeonsGB
14The Stanchurian CandidateGB
15The Last MabelcornGB
16Roadside AttractionGB
17Dipper and Mabel vs. The FutureGB
18Weirdmageddon Part 1: XPCVEAOQFOXSOGB
19Weirdmageddon Part 2: Escape From RealityGB
20Weirdmageddon Part 3: Take Back the FallsGB
21Weirdmageddon Part 4: Somewhere in the WoodsGB