Puella Magi Madoka Magica

thumbnail Izvorni naslov: 魔法少女まどか☆マギカ
serija, 2011.

Broj dostupnih sezona: 1
Broj dostupnih nastavaka: 12

Hrvatska sinkronizacija
Jezici zvuka: japanski (izvorni), engleski

Hrvatski titlovi
Ostali titlovi: engleski, japanski

Slika: HD (1080p)
Zvuk: Surround (5.1)

Dodano: 1. srpnja 2018.

Dostupno još 5 mjeseci.


One day, Madoka Kaname has a very magical encounter, one that can change her destiny. This is the beginning of the new story of magical witch girls.

Žanrovi: anime drame, akcijski anime, anime serije, fantasy anime, japanske serije

Vanjske poveznice:
IMDb TMDb Netflix

1. sezona

1I First Met Her in a Dream... or SomethingEN
2That Would Be Truly WonderfulEN
3I'm Not Afraid of Anything AnymoreEN
4Miracles and Magic Are RealEN
5There's No Way I'll Ever Regret ItEN
6This Just Can't Be RightEN
7Can You Face Your True Feelings?EN
8I Was Stupid... So StupidEN
9I'd Never Allow That to HappenEN
10I Won't Rely on Anyone AnymoreEN
11The Only Thing I Have Left to Guide MeEN
12My Very Best FriendEN