Children of the Whales

thumbnail Izvorni naslov: クジラの子らは砂上に歌う
serija, 2017.

Broj dostupnih sezona: 1
Broj dostupnih nastavaka: 12

Hrvatska sinkronizacija
Jezici zvuka: japanski (izvorni), engleski, talijanski

Hrvatski titlovi
Ostali titlovi: engleski, talijanski, japanski

Slika: HD (1080p)
Zvuk: Stereo

Dodano: 13. ožujka 2018.

Dostupno još 3 godine.


As a magic wielder, young archivist Chakuro knows his time is short, but everything changes when a girl from the outside appears on his island.

Žanrovi: anime serije, fantasy anime, japanske serije, serije snimljene prema mangama

Vanjske poveznice:
IMDb TMDb Netflix

1. sezona

1It Was Our Entire WorldENIT
2Criminals of FálainaENIT
3I Don't Care About This World AnymoreENIT
4We and the Mud Whale Will be Committed to the SandENIT
5I Don't Want to Run AwayENIT
6They Could Kill Someone TomorrowENIT
7I Want to See Your FuturesENIT
8Disappear From This WorldENIT
9I Wish to See What Comes of the Choice You Have MadeENIT
10Off on a New JourneyENIT
11Just a DreamENIT
12Glad to Be Born HereENIT